OVER ONS

DJ-DJO, UW HINDOESTAANSE DJ
Het begon allemaal in 2002, waar DJ DJO als hobby begon met het draaien op familiefeestjes. Al snel kwamen via via (mond-tot-mond) verzoeken van personen buiten de familie om ook op hun feestjes te draaien. Na een aantal keer achter de draaitafels te hebben gestaan begon het besef te komen dat dit eigenlijk wel heel leuk is. Om beter te worden in het draaien en dit een professionelere karakter te geven besloot DJ DJO een opleiding te volgen en hiervoor heeft hij in 2003 zijn certificaat behaald.

Interesse in muziek heeft DJ DJO altijd gehad, in het verleden heeft hij veel meegelopen met andere bekende (hindoestaanse) DJ’s en muzikanten. Daar heeft hij veel geleerd op het gebied van muziek en geluid.

Door zijn ervaring en mede door support van andere DJ’s/ Muzikanten is DJ DJO gegroeid tot het succesvolle concept wat in hij nu is. Speciaal aan DJ DJO is zijn expertise, variatie aan muziekstijlen maar het belangrijkste dat de wensen van de klant centraal staan. Hierdoor wordt elk feest gegarandeerd een onvergetelijke dag!

ERVARING
Naast hindoestaanse muziek heeft DJ DJO zich ook verdiept in andere muziekstromen. Hierdoor is DJ DJO gegroeid tot een zeer ervaren all round DJ.

Zo staat DJ DJO ook geregeld voor niet-hindoestaans publiek, bijvoorbeeld op Salsa, House en R&B feestjes.

SMAKEN VERSCHILLEN
DJ DJO beschikt over een grote variatie aan muziekstijlen: Bollywood, Chutney, Bhaitak, Nagara, Bhangra, Soca, Merengue, Salsa, Zouk, Bachata, Reggaeton, Reggae, R&B, Hip Hop, Bubbling, House, Top 40, Disco classic, Apres ski, Nederpop, Bigi pokoe, Kaseko, Soul , en heerlijke mooie oude nummers waar u bij kunt weg dromen.

LICHT EN GELUID, WAT U OOK WENST
DJ DJO verzorgt standaard uw licht en geluid. Hiervoor beschikt hij over professionele licht en geluidsinstallatie.

Hierbij wordt gebruikt gemaakt van Electro Voice Speakers en Versterkers, welke momenteel het beste op de markt zijn. De mooie lichtshow, wordt naar wens via geluid of DMX gestuurd. De lichten kunnen naar thema worden aangepast met behulp van het DMX stysteem.

Voor aankondigingen en entertainment wordt gebruik gemaakt van 1 – 3 microfoons.

GEEN ZAAL TE KLEIN OF TE GROOT
Het muziekvermogen wordt afgestemd naar de grootte van de locatie waar uw feestgelegenheid plaatsvindt. Zo klinkt het geluid altijd goed. De geluidsinstallatie heeft een vermogen om ruimtes tot 350 m2 goed te bedienen.

LET OP: het is belangrijk om van te voren een indicatie te hebben van de grootte van de zaal

NETJES ZAKEN DOEN
DJ DJO hecht waarde aan eerlijk en netjes zaken doen. Daarom worden uw wensen van te voren in een persoonlijk gesprek besproken en wordt het contract doorgenomen.

Daarnaast is DJ DJO altijd minimaal 1,5 uur voor aanvang van uw feest aanwezig om de geluidsinstallatie op te bouwen en het geluid af te stemmen. Indien er tijd over is, is DJ DJO altijd bereid om u en uw familie in de zaal te helpen!

IN GEVAL VAN NOOD
Helaas kan het voorkomen dat, door een onverwachte gebeurtenis (denk aan; zelf flink ziek, overlijden naaste), DJ DJO zijn optreden niet kan uitvoeren. Geen paniek!

DJ DJO werkt samen met een serieuze groep getalenteerd DJ’s . In geval van een calamiteit wordt er altijd voor een waardige vervanger gezorgd, deze vervanger zal ook van uw feest een onvergetelijke dag maken.

Bij ons bent u veilig en zit u nooit zonder een DJ.

Een swingende groet van DJ DJO!

Indien u vragen heeft kunt u gerust contact opnemen.