DJ DJO

Welkom op de website van DJ DJO!

U bent van plan om een spetterde feest te organiseren en bent daarbij opzoek naar een hindoestaanse DJ, dan is DJ DJO de DJ die u moet hebben! Lees verder waarom…

ELKE GELEGENHEID IS UNIEK
Dat elke gelegenheid uniek en mede bepalend is voor de sfeer weet DJ DJO goed. Of u een Verjaardag, Moeran, Bhatwaan, Vivaah, Receptie, Jubileum of ander feest heeft, DJ DJO kent de gelegenheid en maakt er een feest van om nooit te vergeten.

AL 10 JAAR UW HINDOESTAANSE
Door reeds ruim 10 jaar als gecertificeerd DJ werkzaam te zijn, weet DJ DJO het elk publiek naar zijn zin te maken. Muziek wordt strak aan elkaar gemixt en een groot variatie aan muziekstijlen kan worden gedraaid met zowel oude hits als de nieuwste toppers. Elke feestgelegenheid wordt gegarandeerd een succes!

VERSCHILLENDE MUZIEKSTIJLEN
De muziekstijlen welke DJ DJO niet onbekend zijn; Chutney, Baithak, Bollywood, Bubbling, House, R&B, Reggae(ton), Soul, Zouk, Merengue, Salsa, Kaseko en meer!

Voorkeuren en wensen voor muziekstijl en verzoeknummers zijn altijd bespreekbaar.

HEEFT U SPECIAAL NUMMER IN GEDACHTEN? LAAT U HOREN!
Uiteraard kunt u tijdens een performance verzoeknummers aanvragen. Indien u zelf een (of meerdere) nummer(s) mee heeft, kun u deze het beste aanleveren via een usb stick of cd.

PERSOONLIJKE GESPREK
Om ervoor te zorgen dat uw feest helemaal naar wens verloopt, hecht DJ DJO veel waarde aan een persoonlijk gesprek voorafgaand uw feest. In dit gesprek worden al uw wensen doorgenomen en de – do’s and don’ts – besproken. Daarnaast wordt het contract met u doorgenomen, zodat wij beide voor geen verassingen komen te staan.

PROFESSIONELE INSTALLATIE
Bij inhuur van DJ DJO hoeft u zich geen zorgen te maken over muziekinstallatie, boxen en lichteffecten e.d.

DJ DJO beschikt over professionele apparatuur o.a.:
DJ set: Pioneer DJ cd spelers, Pioneer DJ Mixer,
Professionele Boxen en Versterkers
Professionele Lichtinstallatie (met o.a. mushrooms, stroboscoop, lasers, moonflowers )
Rookmachine en Bellenblaas apparaat
2x Microfoon